ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

Γιατί να γίνω Συνδρομητής;

Μόνο για τους συνδρομητές μας.
Οι συνδρομητές της ΠΑΣΔΕ έχουν προτεραιότητα εγγραφής στα live σεμινάρια που διοργανώνει και μπορούν να τα παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν χωρίς πρόσθετες ή κρυφές χρεώσεις.

Μόνο για τους συνδρομητές μας.
Η ΠΑΣΔΕ έχει ένα πλήρες οπτικοακουστικό υλικό 4500 video μαθημάτων για Μαθηματικά, Αρχαία, Φυσική και Χημεία της Α, Β, και Γ τάξης του Γυμνασίου όπου εντελώς δωρεάν μπορούν να έχουν πρόσβαση χωρίς χρονικά περιθώρια στις video λύσεις του Γυμνασίου.

Μόνο για τους συνδρομητές μας.
Η ΠΑΣΔΕ διοργανώνει σεμινάρια σε ποικίλα γνωστικά αντικείμενα και οι συνδρομητές της έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν σε δεύτερο χρόνο ( on demand ) τα σεμινάρια για τα οποία το επιτρέπουν τα πνευματικά δικαιώματα. Αυτό δίνει στους συνδρομητές μας πρόσθετες δυνατότητες παρακολούθησης των σεμιναρίων όχι μόνο την χρονική στιγμή που πραγματοποιούνται live αλλά και σε δεύτερο χρόνο παρακολούθησης.

Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχει σε σεμινάριο και για κάποιο λόγο δεν μπορέσει να το παρακολουθήσει ζωντανά ( π.χ. Λόγω διακοπής ρεύματος – Διακοπής internet ) τότε το σεμινάριο θα το παρακολουθήσει κάποια άλλη στιγμή που αυτός θα επιλέξει αλλά μία μόνο φορά όπως το είδαν και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες.

Πως θα γίνω συνδρομητής της ΠΑ.Σ.Δ.Ε.;

Πώς θα γίνω συνδρομητής της ΠΑΣΔΕ ;
Ο πιο απλός τρόπος για να ενημερωθείτε είναι η αποστολή των στοιχείων επικοινωνίας σας στη γραμματεία της ΠΑΣΔΕ.
Mπορείτε να στείλετε τα στοιχεία σας στο email  μας και σύντομα θα ενημερωθείτε είτε γραπτώς ( με email ) είτε τηλεφωνικώς ( 210 2132650 – κινητό 6970988380 ) για την απλή διαδικασία και το συμβολικό κόστος της ετήσιας εγγραφής συνδρομής.

Η ετήσια συνδρομή στην ΠΑΣΔΕ ( από σήμερα μέχρι την ίδια μέρα του επόμενου έτους ) μαζί με τις παρεχόμενες υπηρεσίες εκπαίδευσης είναι 120 € + ΦΠΑ 24% και μαζί με την αίτηση θα πρέπει να προβείτε σε κατάθεση της συνδρομής στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας.