ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

Γιατί να γίνω Συνδρομητής;

Μόνο για τους συνδρομητές μας.
Οι συνδρομητές της ΠΑΣΔΕ (που έχουν ετήσια συνδρομή) εγγράφονται αυτομάτως στα εβδομαδιαία webinars που διοργανώνονται και μπορούν να τα παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν χωρίς πρόσθετες ή κρυφές χρεώσεις.

Μόνο για τους συνδρομητές μας.
Η ΠΑΣΔΕ έχει ένα πλήρες υλικό ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ από 15.000 Ερωτήσεις που διαρκώς ανανεώνονται και στο οποίο έχουν πρόσβαση μόνο οι συνδρομητές μας.

Μόνο για τους συνδρομητές μας.
Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχει σε σεμινάριο και για κάποιο λόγο δεν μπορέσει να το παρακολουθήσει ζωντανά ( π.χ. Λόγω διακοπής ρεύματος – Διακοπής internet ) τότε το σεμινάριο θα το παρακολουθήσει κάποια άλλη στιγμή που αυτός θα επιλέξει αλλά όταν το ενεργοποιήσει θα το έχει διαθέσιμο για 3 ημέρες. Σε αυτό το διάστημα των 3 ημερών, η χρήση είναι απεριόριστη.

Πως θα γίνω συνδρομητής της ΠΑ.Σ.Δ.Ε.;

Πώς θα γίνω συνδρομητής της ΠΑΣΔΕ ;
Ο πιο απλός τρόπος για να ενημερωθείτε είναι η αποστολή των στοιχείων επικοινωνίας σας στη γραμματεία της ΠΑΣΔΕ.
Mπορείτε να στείλετε τα στοιχεία σας στο email  μας και σύντομα θα ενημερωθείτε είτε γραπτώς ( με email ) είτε τηλεφωνικώς ( 210 2132650 – κινητό 6970988380 ) για την απλή διαδικασία και το συμβολικό κόστος της ετήσιας εγγραφής συνδρομής.

Η ετήσια συνδρομή στην ΠΑΣΔΕ ( από σήμερα μέχρι την ίδια μέρα του επόμενου έτους ) μαζί με τις παρεχόμενες υπηρεσίες εκπαίδευσης είναι 120 € + ΦΠΑ 24% και μαζί με την αίτηση θα πρέπει να προβείτε σε κατάθεση της συνδρομής στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας.